De elite is de elite. Een schimmige, geheime club mensen, die er alles aan doet om de wereld onder controle te houden. Het geheime genootschap telt leden uit de upperclass van de hele wereld en dissidenten worden niet geaccepteerd. BVDD Nieuws sprak exclusief met een van die uit de elite verstoten dissidenten:  Rutger Muntjeswerf.  ‘Het is verschrikkelijk’, zo zegt hij, ‘Eerst ben je bezig met plannen over wereldheerschappij en het in het geheim beïnvloeden van het beleid van landen, en nu zit ik opeens thuis, de NPO te kijken. En zie ik dingen voorbij komen die ik zelf nog had bedacht.’

Na jaren bij de elite gehoord te hebben, kwam er plotseling een einde voor Muntjeswerf die uit een familie van bankiers en advocaten  komt. ‘Ik ben vierde generatie’, vertelt Muntjeswerf, ‘Dus ik dacht dat ik wel wat krediet zou hebben bij de rest van de elite.’ Maar dat was dus niet zo, zonder pardon werd hij eruit gezet. De elite is alleen voor de elite.

Vaccineren

‘Er was een discussie over het volgen en controleren van mensen’, zo blikt de bankierszoon terug. ‘Ik vroeg of dat persé met een chip in het vaccin moest. Ik denk dat het handiger kan met het volgen en afluisteren van mobiele telefoons. Daar is 5G ook goed voor. Maar dat plan was tegen het zere been van Bill gates. Die wil vaccineren.’

Het blijkt dat Bill Gates al dusdanig veel geld in de ontwikkeling van COVID-19 heeft gestopt dat hij het geld wil terugverdienen. ‘En, het duurt hem te lang voordat er een vaccin is’, zegt Muntjeswerf, ‘Dus hij wil snel doorpakken met massavaccinaties. En in China, Rusland en Afrika gaat dat prima, maar de winst zit hem in Europa. En daar krijgen zijn vaccins nog geen voet aan de grond. ‘

Niet wakker genoeg

Muntjeswerf zucht. Hij had die tactiek moeten doorzien. ‘Ik ben natuurlijk wel naïef geweest’, zegt hij, ‘Ik dacht dat Gates mensen wilde volgen en hen dan geld afhandig wilde maken, maar hij wil ook verdienen aan het vaccin, en aan de chip. En dat zag ik niet. Ik was gewoon niet wakker genoeg. ‘

En nu zit Muntjeswerf thuis en kan hij het verder wel vergeten. ‘Ik denk niet dat ik nog ergens aan de bak kom’, verzucht hij. ‘Maar dat is niet eens het ergste. Het ergste is nog dat we met die kinderbloedelixers echt jong bleven. En daar heb ik nu ook geen toegang meer toe. ‘ Muntjeswerf zit dus met de handen in het haar. ‘1 domme fout. En je bent alles kwijt: je invloed, je carrière, én je eeuwige jeugd. Laat dat een waarschuwing zijn voor iedereen die ook bij de elite wil horen. Het is daar spijkerhard.’

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *