Mark Rutte is met afstand de beste premier van dit moment. Dat blijkt uit een representatief onderzoek onder Nederlanders. ‘VVD’er Rutte scoort erg hoog in dit onderzoek, en dat is logisch, omdat hij nu eenmaal bij de grootste Nederlanders behoort’, zegt hoofd onderzoek Eduard Bosch uit Gilze.

‘Kijk’, zo legt Bosch uit, ‘De Coronacrisis, de MH-17-ramp, de Koningswissel, de Brexit, en straks misschien vaccinatieplicht, het zijn allemaal zaken die Rutte heeft mogen meemaken als premier. En dat maakt dat hij de beste man is, die nu in het Torentje zit.’ Dat dit feit naar buiten komt nu Rutte bijna zijn vierde kabinet rind heeft, is geen toeval, geeft ook de onderzoeker toe. ‘Nee dat is logisch. Al zo lang premier en bijna een nieuw kabinet, en bijna iedereen gevaccineerd, welke andere Nederlander heeft zoiets nu bereikt? Rutte is wat dat betreft ook een grootheid.’

En die grootheid wordt bevestigd in het onderzoek. Maar liefst 87% van de deelnemers antwoorde bevestigend op de vraag of Rutte premier is. ‘Daaruit blijkt hoe groot de steun is. 87%, wie kan nu zulke cijfers overleggen? Alleen Mark Rutte!’, jubelt Bosch.


Steun ons!

BVDD Nieuws is gratis te bezoeken en dat blijft ook zo. Maar als je een kleine waardering over hebt voor dit artikel, dan zou dat geweldig zijn! Want jij wilt toch ook bijdragen aan onze missie: BVDD? Jij wilt toch ook weten waar iedereen over praat bij de koffieautomaat? Want jij denkt net een stapje verder dan de rest.

Bedrag

Door redactie

3 gedachte over “Mark Rutte met afstand beste premier van dit moment”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *