brown wooden gavel on brown wooden tablePhoto by EKATERINA BOLOVTSOVA on <a href="https://www.pexels.com/photo/brown-wooden-gavel-on-brown-wooden-table-6077326/" rel="nofollow">Pexels.com</a>

Tientallen rechters verliezen mogelijk binnenkort hun baan, nu actiegroep Viruswaarheid is gestopt. Dat meldt het OM desgevraagd aan BVDD Nieuws. “Viruswaarheid voerde rechtszaak na rechtszaak, maar die inkomstenbron droogt nu op voor het OM’, zo zegt woordvoerder Eduard Mos.

Het is een fikse aderlating, want elke rechtszaak kostte tienduizenden euro’s. ‘En dat geld komt niet meer binnen’, stelt woordvoerder Mos, ‘En daarmee vervalt de grond om de in wappies gespecialiseerde rechters in dienst te houden’. En dat betekent volgens ons eigen onderzoek dat er tientallen rechters zijn die hun baan mogelijk verliezen.

Volgens Mos kan dat kloppen, maar is het nog niet zeker. ‘Het zou zonde zijn om al deze kundige rechters die getraind zijn in het aanhoren van complotonzin zonder in lachen uit te barsten, kwijt te raken. Maar nu Corona afneemt en de wappies zien dat ze overal naast hebben gezeten, verwachten we minder rechtszaken. Of misschien dat de inwoners van Forumland vol op het complotorgel gaan over elektronisch geld en dat daar van die kansloze zaken over komen. Dan kunnen de rechters gewoon blijven.’

De conclusie is dus dat het aan de kansloze wappies zelf is. Als ze genoeg doneren aan kansloze stichtingen, die kansloze rechtszaken voeren omdat ze kansloze argumenten aandragen, dan is er nog plek voor deze rechters.

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *