De PVV en BIJ1 gaan samenwerken om migranten te weren. Het is een opmerkelijke samenwerking, maar het is nodig, zegt Sylvana Simons van Bij1: ‘Nederland is een racistisch land waarin mensen met een migratieachtergrond anders behandeld worden dan autochtone Nederlanders.’ ‘En daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens’, glundert PVV-leider Geert Wilders.

‘Precies’, zegt Simons, ‘En omdat Nederland eigenlijk een racistisch kutland is, kunnen migranten hier maar beter niet naartoe komen.’ ‘En daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens’, glundert PVV-leider Wilders.
‘Migranten worden hier stelselmatig achtergesteld, en witte Nederlanders voor getrokken. Een schande is het’, fulmineert Simons. ‘En daar zijn wij het bijna helemaal mee eens’, glundert PVV-leider Wilders, die ‘schande wel een groot woord vindt’..

‘We zijn hier in dit zogenaamd beschaafde land, niet eens in staat om voor een goed bed, of kwalitatief goede opvang voor asielzoekers te zorgen’, zegt Simons boos, ‘En daarom vinden wij van BIj1 dat ze dan maar niet meer hiernaartoe moeten komen.’ ‘En daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens’, glundert Wilders, ‘Ik heb altijd al gezegd dat Nederland een bananenrepubliek is.’ ‘Juist’, vindt Simons.

Door: Politieke redactie BVDD


Steun ons!

BVDD Nieuws is gratis te bezoeken en dat blijft ook zo. Maar als je een kleine waardering over hebt voor dit artikel, dan zou dat geweldig zijn! Want jij wilt toch ook bijdragen aan onze missie: BVDD? Jij wilt toch ook weten waar iedereen over praat bij de koffieautomaat? Want jij denkt net een stapje verder dan de rest.

Bedrag

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *