Het is zeer waarschijnlijk dat Forum voor Democratie Tweede Kamerlid Gideo van Meijeren in een vorig leven een Golden Retriever was. Dat blijkt uit onderzoek van onze onderzoeksredactie dat de afgelopen maanden werd uitgevoerd in samenwerking met het internationaal vermaarde medium Henk Kloos.

Vorig leven terug te zien

‘Vaak zie je in het gedrag van mensen terug wat ze in een vorig leven zijn geweest’, zo legt Kloos zijn werkwijze uit. ‘Dat is niet alleen bij Meijeren zo, maar ook bij mensen als jij en ik, of premier Rutte.’ Volgens het medium zie je bij Rutte duidelijk dat hij een afstammeling moet zijn van een belangrijk historisch figuur als Karel de Grote, Richard Leeuwenhart, of Michiel de Ruyter. ‘In ieder geval van iemand die vermaard is om zijn of haar moed en staatsmanschap. Want die eigenschappen zie je duidelijk terug bij Rutte, die natuurlijk niet voor niets is uitgeroepen tot de beste premier van Nederland’, zo vertelt Kloos vol vuur.

Maar het onderzoek richtte zich natuurlijk niet op VVD’er Rutte, maar op Gideon van Meijeren. Hoofdredacteur van de onderzoekredactie Eduard Mos legt uit waarom: ‘We zien dat Van Meijeren een prominente rol in het debat inneemt, en vooral op social media goed scoort. We wilden uitzoeken hoe dat mogelijk was, en of daar soms iets genetisch over te zeggen valt. En dat was het moment dat het vermaarde medium Kloos bij ons in beeld kwam. Hij boekte al eerder fenomenale resultaten.’

Afstamming duidelijk zichtbaar

Uiteindelijk is de conclusie dat Van Meijeren dus in een vorig leven een Golden Retriever moet zijn geweest, en zeker geen marmot, zoals ook vaak wordt beweerd. Hoofdredacteur Mos vertelt:  ‘Volgens het medium hoor je dat duidelijk terug in zijn toespraken en zie je dat aan de plek die hij inneemt bij Forum. Hij kan niets zonder zijn baas Thierry Baudet, aan wie hij hondstrouw is, en verder klinkt hij niet alleen als een keffertje, maar doorklinkt ook het ‘Wef, Wef, Wef’ in al zijn toespraken.’

Door: Onderzoekredactie BVDD Nieuws


Steun ons!

BVDD Nieuws is gratis te bezoeken en dat blijft ook zo. Maar als je een kleine waardering over hebt voor dit artikel, dan zou dat geweldig zijn! Want jij wilt toch ook bijdragen aan onze missie: BVDD? Jij wilt toch ook weten waar iedereen over praat bij de koffieautomaat? Want jij denkt net een stapje verder dan de rest.

Bedrag

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *