Dolgelukkig is Gerard Stiensma uit Lelystad: eindelijk kan hij zichzelf weer van zijn puppy ontdoen. Hij kocht het beestje om tijdens de Avondklok toch na 21.00 uur naar buiten te kunnen, maar dat mag nu ook gewoon weer, omdat de wappies van Viruswaarheid een rechtszaak wonnen. ‘Eindelijk heb ik die rothond niet meer nodig’, jubelt Stiensma (46) dan ook blij terwijl hij het beest op Markplaats zet.

‘Ik vraag er 1000 euro voor’, zegt hij, ‘Want ik heb 800 euro betaald en ik wil er wel winst op maken. En weet je wat dat voer bij de Lidl kost? Niet normaal duur zo’n beest, dus dat wil ik wel terugverdienen.’ Zoals zoveel gezonde Hollandse mensen kocht Stiensma een puppy of kitten om de lockdown en de avondklok mee door te komen en nu kan hij daar gelukkig weer afscheid van nemen.

Stiensma heeft het beest al op marktplaats staan

‘Van die hond neem ik in ieder geval snel afscheid’, zegt Stiensma opgelucht, ‘Die schaften we pas in december aan, toen er voorzichtig werd gesproken over een avondklok. Maar wat een werk is dat zeg. Zo’n beest schijt je halve huis onder, kauwt op alles, bijt je in je fikken, kost je nachtrust en vreet je arm. dus die gaat nu snel weer weg.’ De kitten houdt de Lelystedeling nog even, voor tijdens het thuiswerken. ‘Maar als alles straks weer gewoon is, gaat dat kattenmormel ook gewoon op Marktplaats. Ik zie er nu al naar uit.’

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *