Melissa, Jayzlinn en Martijn zijn boos. De drie fans van Douwe Bob hadden graag gezien dat de zanger gewoon op tournee was gegaan. ‘Maar helaas doet hij net of hij principes heeft’, zegt Martijn, die best redelijk uit zijn woorden komt voor iemand die van de muziek Douwe Bob houdt.

Voor Martijn is het extra zuur, want hij al drie avonden vrij genomen van zijn werk bij de McDonalds om Douwe Bob zijn ding te zien doen. ‘En nu heeft de domme roostermaker al andere collega’s ingeroosterd, dus verdien ik ook niks’, zegt Martijn die met lede ogen aanziet hoe Douwe Bob zijn bandleden wel schijnt te compenseren. ‘Maar zijn drie fans laat hij kou staan’, zo klaagt Martijn, die dat erg goed kan.

Douwe Bob, die ergens bekend van is, heeft zijn tournee afgeblazen omdat hij tegen dwang is in verband met de Coronamaatregelen. Maar Martijn vindt dat stom: ‘Niemand wordt gedwongen om naar Douwe Bob te luisteren, want anders waren zij concerten wel drukker geweest. Meestal zijn we er alleen met zijn drieën: Melissa, Jyazlinn en ik.’

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *