group of people in a concertPhoto by Mark Angelo Sampan on <a href="https://www.pexels.com/photo/group-of-people-in-a-concert-1587927/" rel="nofollow">Pexels.com</a>

Na onze publicatie over de drie teleurgestelde fans van Douwe Bob, moeten we onze berichtgeving rectificeren. Uit de reacties op Twitter blijkt namelijk dat de onbekende zanger nog een fan heeft. Zijn schare aanhangers zou dus bestaan uit 4 ‘muziekliefhebbers’.

De nieuw gevonden – en door ons vergeten – fan bestookte ons met 1 bericht, waarin hij stelde dat we aan het polariseren waren. Maar het tegendeel is waar, BVDD Nieuws brengt nieuws zoals het is, zonder overdrijving, en zonder polarisatie. We zijn zelfs niet te beroerd om te rectificeren als het moet.


De bewuste fan, met de schuilnaam ‘Alshetkalf’, blijkt al vaker andere serieuze media te hebben belaagd met haar bericht. Wij deden natuurlijk ogenblikkelijk zelf onderzoek, en sluiten niet uit dat de fan Alshetkalf de moeder van Douwe Bob is. Daarom wensen wij de overige drie fans veel sterkte.

Eduard Mos – hoofdredacteur

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *