Er zijn nieuwe grote bijwerkingen van de coronavaccins bekend. Deze bijwerkingen zijn zo serieus dat ze van grote invloed kunnen zijn op mensen en de maatschappij. Daarom moeten ze serieus worden genomen, zeggen verschillende wetenschappers.

Omdat de vaccins tegen corona in recordtijd zijn ontwikkeld, zijn nog lang niet alle bijwerkingen duidelijk. Nu miljoenen mensen zijn ingespoten met het goedje, komen steeds meer effecten van de prikken naar boven. En daaronder zijn ook zwaarwegende effecten die wetenschappers eerst over het hoofd hebben gezien. Een van de knappe koppen zegt: ‘Er is genoeg geframed dat er alleen maar bijwerkingen als rode plekken, een stijven arm, of wat rillingen zouden zijn, maar er zijn er veel meer.’

Op een lijst die circuleert onder wetenschappers en sommige politici staan inderdaad nog veel meer bijwerkingen die niet eerder genoemd zijn in wetenschappelijke literatuur, maar die nu toch naar boven komen. Andere ernstige gevolgen van het inenten zijn onder meer: ouderen die weer bezoek mogen ontvangen, publiek bij sportwedstrijden, competities die doorgaan, kroegen en restaurants die open kunnen, scholen die openblijven, rijexamens die doorgaan, festivals dei plaats mogen vinden, afschaffing anderhalve meter samenleving, mondkapjes die de prullenbak in mogen, vrij reizen tussen binnen- en buitenland, filmpjes pakken kan weer, naar theaters gaan is weer mogelijk, we kunnen weer naar de hoeren, zwembaden en sauna’s gaan weer een massage krijgen kan weer, je mag weer vrienden over de vloer krijgen, je mag met die vrienden ook weer naar de parenclub, en je mag ’s avonds na 21.00 uur weer buiten lopen (Behalve in Lelystad).

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *