Ook na zijn vierde vaccinatie is Eduard Mos uit Scherpenzeel nog niet overleden. ‘Ja, mijn vrouw vindt het ook teleurstellend’, zegt hij, ‘want zij had wel zin een feestje met cake na de begrafenis, maar dat zit er niet in nu voor haar.’ Want Mos blijft leven, terwijl het op twitter nog wel zo werd beloofd dat hij zou sterven.

Hij volgt ze allemaal op twitter: Blommenstein, Engel, Baudet, Bult, Savalle, Bonte, de kruipende tijger, de kritische kat en alle andere kritische denkers. ‘Maar ik begin zo langzamerhand toch te geloven, dat ze helemaal niet zo kritisch zijn’, zucht Mos, ‘Want ze zitten er telkens naast’.

Hij legt uit: ‘Corona zou een milde griep zijn, maar ik lag een week op de IC. En toen zou ik bloedklonters krijgen, maar die kreeg ik niet. Mijn minnares werd ook gewoon zwanger ondanks haar twee vaccinaties, en daarom hoopte mijn vrouw natuurlijk dat die vierde prik wel zou doen wat hij belooft. Maar helaas, ik leef nog.’

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *