De militairen die verplicht alle filmpjes van Robert Jensen hebben gekeken, krijgen nazorg. ‘Onze mannen en vrouwen werden bijna tot gekte gedreven’, zegt een woordvoerder, ‘Zelfs de experimentele vaccins van Bill Gates mét chip, konden hen niet op de been houden.’ Militairen verzamelden de afgelopen maanden heel veel data van groepen als Jensen en Viruswaanzin, maar dat liep niet goed af.

De militairen krijgen nu professionele nazorg om ze mentaal weer fit te krijgen. De mentaal geharde militairen die zelfs trainingen van de veiligheidsdienst doorstonden, werden door het urenlang bekijken van filmpjes langzaam gehersenspoeld. ‘Bij appèl klonk opeens geen ‘Geeft Acht’ meer, maar riepen ze ‘Vijf G’, zegt de woordvoerder, ‘Toen kregen we in de gaten dat we wellicht toch een beetje buiten ons boekje waren gegaan. ‘

Hoe het gaat met de militairen die data verzamelden over Viruswaarzin, is nog niet bekend. ‘Aan het begin was er nog wel goed contact met hen, en verzamelden ze inlichtingen. Maar dat werd steeds minder’, zegt de woordvoerder. ‘Maar opeens kregen we alleen nog maar data door als 21 maart, 13 juni, en 18 augustus.’ Het vermoeden is dat het brein van de militairen is aangetast door de straling die voorman Engel uitstoot.

Om de militairen weer mentaal fit te krijgen, moeten ze verplicht naar Lubach en het NOS-journaal kijken. ‘Maar ook The Thundermans en Kid Danger staan op het programma’, zegt Defensie.

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *