Inwoners van Forumland hebben in ruime meerderheid voor aansluiting bij Rusland gestemd. Na de eerste van vier verkiezingsdagen had al ruim 101,3% van de inwoners voor toetreding bij moeder Rusland gekozen. Dit tot grote vreugde van premier Thierry Baudet, die blij is dat hij eindelijk bij een vrije land met vrijheid van meningsuiting hoort.

‘Het is echt een uitstekend resultaat’, zegt Baudet, ‘Waar Poetin ook heel blij mee is. En dan moet je nagaan dat we nog 3 verkiezingsdagen te gaan hebben. Het resultaat overtreft alle verwachtingen.’ Dat beaamt ook voorzitter van de kiesraad Pepijn van Houwelingen. Terwijl hij stapels stembiljetten met daarop prominent vooraf aangevinkte vakje ‘ja’ rondbrengt en uitgeeft aan zijn vazallen, geeft hij uitleg over de kiesprocedure.

‘Op de biljetten hebben we alvast ja ingevuld, het vakje nee is leeg. Als mensen nee willen stemmen, moeten ze het vakje nee aanvinken, maar dan brengen ze volgens de regels een ongeoorloofde wijziging op het stembiljet aan, en geldt hun stem automatisch als ja.’ Hij vervolgt: ‘En als mensen niet willen stemmen, dan geldt het adagium: wie zwijgt, stemt toe. Dus dan is het ook een ja’.

‘Fantastisch hè’, juicht Baudet, ‘En dan hebben we ook nog die fantastische programma’s van Ongehoord Nederland die ons steun bieden. Zo laten Forumland en Ongehoord Nederland precies zien waarom we een aanwinst zijn voor moedertje Rusland.’ Van Houwelingen vult aan: ‘We zullen niet rusten voordat 200% van de inwoners voor is, daarom hebben we de biljetten ook in het Duits gedaan, dat begrijpen de meeste van onze kiezers toch niet.’

Door: redactie Buitenland


Steun ons!

BVDD Nieuws is gratis te bezoeken en dat blijft ook zo. Maar als je een kleine waardering over hebt voor dit artikel, dan zou dat geweldig zijn! Want jij wilt toch ook bijdragen aan onze missie: BVDD? Jij wilt toch ook weten waar iedereen over praat bij de koffieautomaat? Want jij denkt net een stapje verder dan de rest.

Bedrag

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *