photo of man holding riflePhoto by Maurício Mascaro on <a href="https://www.pexels.com/photo/photo-of-man-holding-rifle-1592109/" rel="nofollow">Pexels.com</a>

Met ingang van komende maand, is het in verschillende staten in de VS, waaronder Texas en Florida, mogelijk om kinderen reeds voor de geboorte te bewapenen.

De reden is simpel, aldus Mickey Trump van wapenlobbyclub NRA. “We hebben in toenemende mate te maken met geweld op scholen, en altijd zijn het gestoorden met een wapen, het wordt tijd dat we ons hier tegen gaan wapenen!! We kunnen uiteraard de leraren gaan bewapenen, maar beter is het, om nu al via inseminatie een wapen in te brengen bij zwangere vrouwen.”


Onze verslaggever kijkt wat appelig, en vraagt vervolgens hoe ze dat dan in het echte leven uitgewerkt zien…
“Look, het is so easy, ten eerste, door ze vroeg te bewapenen, voorkom je ook dat er abortussen worden gepleegd, die dokter kijkt wel link uit. En als ze naar school gaan, hebben ze al ruim 4 jaar ervaring met een wapen, win-win dus!!”

Door: redactie buitenland


Steun ons!

BVDD Nieuws is gratis te bezoeken en dat blijft ook zo. Maar als je een kleine waardering over hebt voor dit artikel, dan zou dat geweldig zijn! Want jij wilt toch ook bijdragen aan onze missie: BVDD? Jij wilt toch ook weten waar iedereen over praat bij de koffieautomaat? Want jij denkt net een stapje verder dan de rest.

Bedrag

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *