Er is grote heibel in de wereld van de complotdenkers en Q’Anon-aanhangers. Ze komen er maar niet uit welke complot nu het belangrijkste is. ‘Interessant’, noemt complotrapper Lange Frans de ontstane discussie.

Helpen griepvaccins nu wel of niet tegen de schadelijke effecten van formaldehyde in peren? Is de Belgische Griep verdwenen? Zitten er paprika-, of naturelchips in Vaccinaties? Moet elke pizzeria een geheime gang naar een sekskelder krijgen? Zijn Renaultrijders allemaal biseksueel? Betaalt de regering echt meer geld aan Lubach dan aan Kim Holland?  Hoeveel eikenprocessierupsen zijn er nodig voor de beste 5G-geleiding? Is Bill Gates echt failliet aan het gaan omdat hij journalisten bovenmodaal betaalt om de waarheid over hem achter te houden?

‘Heel interessant’, vindt Lange Frans. En dat is het ook. Want zelfs de meest gelouterde complotdenkers als Sandra Vogelaar, Mischa de Kat, en Janet Ossebaard, komen er niet uit. Gaat het om pedo’s? Gaat het om de illuminatie? Gaat het om chips? Kunnen we straks nog wel veilig shoarma eten? Wanneer is iemand wakker?

Het meest waarschijnlijke is dat alle complotdenkers binnenkort op een geheime plek in Lelystad bij elkaar komen, om te bespreken welk complot er nu echt op 1 staat. Want door de onduidelijkheid over welk complot wanneer gebruikt moet worden om genoeg geld te verdienen om de babybloed drinkende elite te bestrijden, is de Q’Anonbeweging niet effectief. Een rituele bijeenkomst op een geheime locatie is waarschijnlijk het meest effectief. Volgens Lange Frans is die optie dan ook zeer interessant.

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *