Soros dreigt bankroet te raken. De oorzaak? Het geld dat alle deugmensen van Soros en Bill Gates krijgen op social media als Twitter.  Iedereen die wakker is weet, dat alle gutmenschen op de social media betaalt worden door Soros om de waarheid ach ter te houden, maar dat lijkt wel eens afgelopen te kunnen zijn binnenkort.

Er komen steeds meer mensen die de berichten van de MSM retweeten, liken, en zelfs verdedigen. Dat zie je in discussies over 5G, vaccineren en klimaatverandering. Wakkere mensen zien de gevaren van 5G,  hebben door dat vaccinaties niet werken, en weten dat klimaatverandering – net als Corona – een hoax is. Maar zij krijgen tegengas in discussie door mensen die betaald worden door Gates of Soros.

Gates en Soros gebruiken betaalde mensen – de zogenaamde trollen – om de waarheid voor rest van de social media gebruikers te verhullen. Maar omdat steeds meer mensen wakker worden, en er steeds minder sheeple zijn, moet er meer betaald worden om hun boodschap toch te verspreiden. Daardoor lijkt het net of er meer schaapjes komen die de MSM en Gates volgens, maar in werkelijkheid is dat niet zo. Dat zal aan het lucht komen als het geld op begint te raken. En dat zou zomaar eens heel snel kunnen zijn.

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *