In het nieuwe Coronavaccin komen naast nano-chips ook stukjes DNA van Bill Gates, daarmee wil de leider van de cabal zijn greep op de wereldbevolking vergroten. Gates probeerde eerder werelddominantie te krijgen door speciaal virussen te schrijven die computers met Windows konden overnemen, maar dat plan mislukte doordat de programma’s slecht geschreven waren.

Gates wil nu dezelfde tactiek gebruiken met vaccins. Hij creëerde het Coronavirus, en door geld te doneren aan de WHO en regeringsleiders heeft hij nu bij alle machthebbers een vinger in de pap. En iedereen weet dat een vaccin slecht is voor het immuunsysteem, het DNA aantast en tal van giftige, gevaarlijke stoffen bevat zoals formaldehyde, waterstofdioxide, aluminium en adamantium. Daar komen nu dus stukjes DNA van Bill gates en die nog gevaarlijkere nano-chips bij.

De geruchten gaan dat Gates met de Nano-chips controle over telefoons wil krijgen. Vooral Iphones zouden door de nanochips gevaar lopen. Zeker indien in de regio waar de telefoonbezitter woont ook 5G is uitgerold. Het 5G-netwerk is het smeermiddel voor de elite om de gewone man er onder te krijgen, omdat het beter werkt dan de chemtrails, die voor de geloofwaardigheid van het Coroanvirus tijdens de lockdown ook verminderd werden, maar dat staat in het plan dat de elite heeft gecreëerd.

Kortom, als de mensheid niet gauw wakker wordt, worden de plannen die Gates maakte bij de pandemietest een paar terug waar, en worden de grondrechten van de mensen ingeperkt en krijgt Gates de volledige controle over de wereld en kan zijn depopulatieprogramma beginnen.

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *