Alles wordt veel duurder, maar gelukkig is de vrouw van Eduard Mos uit Scherpenzeel nog lekker goedkoop gebleven. ‘Ha ja, net als vroeger nog’, lacht Mos, ‘Gewoon een breezer, of een wit wijntje en je mag er over heen’.

In het conservatieve huishouden van Mos blijft alles een beetje zoals het vroeger was. ‘Ja, daarom stemmen we ook Forum voor Democratie’, zegt Mos, ‘Want onze grote leider Thierry Baudet is daar ook heel duidelijk over. Alles moet goedkoop een betaalbaar blijven voor de gewone man.’

Sylvia beaamt dat. ‘Gewoon lekker goedkoop toch’, zegt ze met haar kenmerkende tongval, ‘Ik was vroeger ook niet zo moeilijk. Lekker hoor, een breezertje en dan wil ik wel wel. Mijn oventje is snel warm’.

En dat scheelt in de kosten in het huishouden van Mos. ‘Als ik kijk naar mijn broer Peter’, zegt de gierigaard, ‘wat die uitgeeft aan hoeren, niet normaal. Daar kan ik 15x van neuken met mijn Syl. Hier schat, een oranje breezer!’

Door: BVDD Economische redactie


Steun ons!

BVDD Nieuws is gratis te bezoeken en dat blijft ook zo. Maar als je een kleine waardering over hebt voor dit artikel, dan zou dat geweldig zijn! Want jij wilt toch ook bijdragen aan onze missie: BVDD? Jij wilt toch ook weten waar iedereen over praat bij de koffieautomaat? Want jij denkt net een stapje verder dan de rest.

Bedrag

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *