Eduard Mos uit Scherpenzeel zit in zak en as. Zijn energierekening is geëxplodeerd, maar met zijn Only Fans account verdient hij niet genoeg om die gestegen kosten te betalen. ‘Het is verschrikkelijk’, zegt Mos, ‘Ik sta hier heel de dag met mijn slinger te slingeren, maar niemand die er 14,99 per maand ex BTW voor over heeft’.

Of hij dan geen mooie slinger heeft misschien? ‘Tsja, daar ligt het denk ik niet aan. Het is natuurlijk een klein slingertje van een cm of 11, maar ja, volgens mijn ex was dat niet erg.’ Mos vervolgt: ‘Die zei altijd: ‘Liever een kleine die soms steigert, dan een grote die meestal weigert’, maar ja, op Only Fans gelden blijkbaar andere spelregels.’

Maar Mos is er triest van. ‘Het kost alleen maar extra, weet je?’, zegt hij. ‘Want ik heb stroom voor 3 webcams nodig, viagra, investeringen gedaan in sexy hemaslips, in een 16 inch dildo, en de kachel brandt ook extra. Normaal werk ik op kantoor, maar daar kan ik dit natuurlijk niet doen. Dus ‘werk’ ik thuis, maar omdat ik dan heel de dag met mijn blote leuning voor de webcam zit, moet de kachel wel op 24 graden, want anders valt er natuurlijk helemaal niks te zien voor mijn fans. Weet je wat dat kost met de huidige gasprijzen?’

Maar aan stoppen denkt Mos niet. ‘Nee, een opgever wint nooit, en een winnaar geeft nooit op’, zegt hij terwijl hij zijn meest sexy gezicht op zet, geil kreunt, en er maar weer een klein slingertje aan geeft.

Door: redactie Binnenland


Steun ons!

BVDD Nieuws is gratis te bezoeken en dat blijft ook zo. Maar als je een kleine waardering over hebt voor dit artikel, dan zou dat geweldig zijn! Want jij wilt toch ook bijdragen aan onze missie: BVDD? Jij wilt toch ook weten waar iedereen over praat bij de koffieautomaat? Want jij denkt net een stapje verder dan de rest.

Bedrag

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *