De Kerstbuttplugs die vintagewinkel ‘Back-to-the-70’s’ in Lelystad verkoopt, zijn niet aan te slepen. ‘Nooit gedacht dat ze zo’n groot succes zouden worden’, stamelt eigenaar Eduard Mos verbouwereerd.

Rijen dik staan de mensen voor zijn winkel in het centrum van de mooiste stad van Nederland. ‘Ik wist niet dat ze in zo’n grote behoefte zouden voorzien. Blijkbaar vindt iedereen het in deze coronatijd lekker om genaaid te worden’, zegt Mos.

Vrouw durfde niet

Een van de mensen die in de rij staat voor de winkel van Mos is Joost Nelemans uit Scherpenzeel. ‘Ik ben hier eigenlijk voor mijn vrouw Sylvia’, zegt Nelemans, ‘Die zag de buttplugs en wilde er ook 1 hebben. Maar zelf durfde ze niet, dus nu sta ik maar in de rij.’

Maar waarom zou een vrouw zo’n enorme buttplug willen? Nelemans staat driftig foto’s van een enorme plug naar zijn Sylvia te sturen. ‘Ze zegt dat deze groot genoeg is. Met de kerst wil ze iets nieuws proberen: pegging ofzo. Ze zegt dat het voor mij een heel leuke verrassing is. Nou ik kan niet wachten.’

Persoonlijk geprobeerd

En zo heeft iedereen een andere reden om de buttplugs te kopen. Mos vindt het allemaal wel prima: ‘Ik zit er warmpjes met die kerstdagen. En dat allemaal dankzij mijn speeltjes. Prima spul. Ik heb ze allemaal persoonlijk geprobeerd!’


Steun ons!

BVDD Nieuws is gratis te bezoeken en dat blijft ook zo. Maar als je een kleine waardering over hebt voor dit artikel, dan zou dat geweldig zijn! Want jij wilt toch ook bijdragen aan onze missie: BVDD? Jij wilt toch ook weten waar iedereen over praat bij de koffieautomaat? Want jij denkt net een stapje verder dan de rest.

Bedrag

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *