Heel veel vrouwen hebben er last van: seksueel geintimideerd worden terwijl je aan het werk bent.. Daarom kunnen de meesten niet wachten om weer gewoon op kantoor te werken, in plaats van thuis.

‘Ik kan niet wachten om gewoon weer tussen die saaie collega’s te zitten’, verzucht Sanne (achternaam bij de redactie bekend). Voor haar is het werken geen doen, omdat haar vriend ook thuiswerkt. ‘Nee, doodmoe word je ervan’, zegt ze, ‘Heel de dag dat gedoe. Dan vraag ik bijvoorbeeld wat voor weer het vandaag wordt. ‘ ‘Wanneer doen we het weer?’ , klinkt er ogenblikkelijk uit de keuken waar haar vriend doet alsof hij werkt.

‘Zie je? Dit bedoel ik nou!’. Sanne wordt er wanhopig van. ‘Doe mij maar kantoor hoor. Daar zeggen de collega’s ook dat soort dingen, maar van hen kan ik het wel hebben.  Vooral van Laurens, de jonge marketingcoordinator. Dat is echt andere koek, dan die vent die ik thuis heb zitten.’

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *