De nieuwe loot aan de tak van de Staatsmedia van de NPO, de Omroep Ongehoord Nederland, gaat exclusief de Tribunalen uitzenden. Dat heeft oprichter Arnold Karskens van Ongehoord Nederland uitonderhandeld met de initiatiefnemer van De Tribunalen, Gideon Van Meijeren van Forum voor Democratie.

Karskens is trots dat zijn omroep is uitgekozen: ‘We zijn natuurlijk onderdeel van de MSM en dan toch zulke belangrijke dingen als De tribunalen uit mogen zenden, dat is zeer verheugend.’ Van Meijeren is ook blij met de kues: ‘Het was toch lastig. Maar op Ongehoord Nederland hoor je bijna net zoveel noninfo als in een toespraak van onze Thierry. Dus Ongehoord Nederland en FvD, dat klopt als een zwerende vinger.’

Wanneer de Tribunalen plaatsvinden, is nog niet helemaal duidelijk. Maar dat ze er komen is zeker, zegt Van Meijeren, ‘Ja, dat die tribunalen komen is net zo waar als de gemiddelde tweet van Wybren van Haga. Dus dan weet je het wel.’ ‘En wij zenden het dan graag uit’, buldert Karskens trots.


Steun ons!

BVDD Nieuws is gratis te bezoeken en dat blijft ook zo. Maar als je een kleine waardering over hebt voor dit artikel, dan zou dat geweldig zijn! Want jij wilt toch ook bijdragen aan onze missie: BVDD? Jij wilt toch ook weten waar iedereen over praat bij de koffieautomaat? Want jij denkt net een stapje verder dan de rest.

Bedrag

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *