Het seksleven van Eduard Mos uit Gilze staat op een laag pitje. De reden? Zijn vriendin heeft last van hoofdpijn als bijwerking van het Coronavaccin. ‘En ze is nog niet eens gevaccineerd’, zegt Mos, ‘Moet je nagaan hoe erg die prik wel niet is.’

‘Al sinds de Coronatijd heb ik steeds vaker last van hoofdpijn’, verklaart vriendin Sterre, ‘En nu dat gedoe met die vaccins eraan komt, wordt dat alleen maar erger. Je leest er ook zoveel over, over al die bijwerkingen. Nou, ik krijg er gewoon hoofdpijn van.’ Mos leeft erg mee: ‘Ik vind het heel erg. Niet alleen voor mezelf, maar natuurlijk ook voor haar. Want elke dag hoofdpijn is voor niemand fijn.’ 

Toch hopen ze allebei dat ze wel snel gevaccineerd kunnen worden. ‘Ja hoor, zet die spuit er maar in’, zegt Mos liefdevol, ‘Dan kan mijn spuit er ook weer in, haha. En anders ga ik zuipen. Want een andere bijwerking van de vaccinatie is dat de kroegen weer open mogen. Dan kan ik daar heen als Sterre hoofdpijn heeft van die Coronaprik. Dan is iedereen weer blij.’

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *