Het is hem eindelijk gelukt: na zes jaar vissen heeft Henk Nelemans uit Scherpenzeel dan toch de perfecte profielfoto voor Tindr en Grindr. ‘Ja, ik heb er wat uurtjes voor aan de waterkant gezeten, maar ik heb dan eindelijk mijn karper te pakken’, glundert hij, ‘Een mooie schub ook nog. Dat vinden de vrouwtjes leuk, hè’.

Nelemans doet mee aan de trend: als je als man nog een beetje in de markt willen liggen moet je met een vis op de foto. ‘En dan natuurlijk niet met een goudvis’, zegt de Scherpenzeler, ‘Nee, je moet een beetje een fatsoenlijke vis hebben, zoals een karper.’ Duizenden euro’s aan boilies, voer, voerboten, tenten, hengels, dynema onderlijnen, en zakken met particles heeft Nelemans geïnvesteerd om die perfecte vis te vangen. En dan moet de foto natuurlijk ook goed zijn.

‘Ja, dat is ook nog een vak apart. Maar het is gelukt!’, juicht hij. En dat juichen is logisch natuurlijk, want na honderden uren vissen, kan hij eindelijk afscheid nemen van die nutteloze hobby. De vrouwtjes op de datingsites zijn nu natuurlijk wel in hem geïnteresseerd. ‘Dus binnenkort kan ik gewoon weer neuken’, zo spreekt Nelemans zijn hoop uit. ‘De eerste match had ik al binnen, van Svetlana uit Kiev’.

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *