white and black letter blocksPhoto by Joshua Miranda on <a href="https://www.pexels.com/photo/white-and-black-letter-blocks-3989901/" rel="nofollow">Pexels.com</a>

De schorsing van Universitair Docent en complotdenker Tjeerd A, is een complot, zo menen enkele kritische denkers onder wie Tjeerd A zelf.

‘Zie je wel!!” briest hij, “het is allemaal een complot!! Ik ben gewoon weer tegengewerkt, omdat ik de waarheid spreek en deze ook verkondig. Een mens mag zijn mening tegenwoordig ook al niet meer geven, blijkt nu wel.”

En zo gaat het met alles zegt de kritisch denker. “Laatst was er brand in een huis, zo schreven de msm hier in de buurt. Nou ik vond van niet. En wat denk je? Toen ik twee dagen later ging kijken was er inderdaad geen brand. Ze zeggen dat dat de brandweer dat geblust heeft, maar ik heb geen brandweer gezien, en heb geen vuur gezien, Dus het is gewoon een complot.”

En zo is alles een complot volgens de kritisch denkende docent: “Iedereen die zich laat testen op corona zit in het complot. Net als alle artsen en regeringsleiders. En ook alle kinderen die corona hebben zitten in het complot, net als hun ouders, en alle docenten, en juffen op de kinderopvang. Zelfs sporttrainers en topsporters zitten in het complot. En waarom? Omdat Klaus Schwab van het WEF dat zo wil. Want die heeft de echte macht.”

“En als je aantoont dat miljarden mensen dingen geheim houden onder leiding van de elite, dat bijna iedereen onderdeel is van dat complot, behalve jijzelf en wat andere wappies dan word je gecanceld, want kritisch denken mag niet meer. Dat zie je aan Baudet. Die is ook niet meer kritisch.”

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *