Steeds meer mensen overwegen claims in te dienen omdat de Coronavaccins niet doen wat ze beloven. ‘Ik weet niet waar ik me mee heb laten inspuiten’, zegt Eduard Mos uit Scherpenzeel, ‘Maar ik voel me zwaar genaaid.’ En hij is niet de enige.

Zoals zoveel anderen zag Mos het Coronavaccin als de oplossing, en de weg eruit. ‘Want ja, dat is wel wat beloofd wordt door iedereen’, bevestigd Mos, ‘Ik was dan ook heel blij dat ik die spuit mocht laten zetten. Maar ja, ik kwam toch bedrogen uit. Allerlei dingen die gezegd werden, kwamen niet uit.’

Er zijn verschillende vaccins op de markt. Waaronder MNRA-vaccins, en meer traditionele vaccins. De MRNA-techniek is een relatief nieuwe techniek die al wel gebruikt in behandelingen tegen kanker, maar in vaccins werd de techniek nog niet toegepast. De verwachtingen waren dan ook hooggespannen, ook bij Eduard Mos, maar die overweegt nu een claim bij de fabrikant.

Eduard Mos

‘Het viel zwaar tegen’, vertelt hij teleurgesteld, ‘Ik had pijn in mijn arm op de prikplek, maar dat had ik er wel voor over. Want de 5G-otvangst zou ook moeten verbeteren, maar daar merk ik niks van. De controlechip waarmee ik mijn vrouw kan besturen, doet het ook al niet, en contact met de illuminatie heb ik ook nog niet gelegd. Ik mag wel weer naar de kroeg omdat ik een vaccinatiepas heb, maar ja, daar kwam ik nooit. Ik zou dus niet weten waarom ik dat nu wel zou doen. Al met al ben ik Coronavrij, maar voel ik me wel genaaid. Omdat nieuwe technologie zwaar tegenvalt.’

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *