Bill Gates stopt met het financieren van de productie van vaccins. Dat melden verschillende bronnen rondom de filantroop aan BVDD Nieuws. De vaccins zouden niet bijdragen aan het doel om de wereld te depopuleren.

‘Gates had nooit verwacht dat die vaccins zo goed zouden werken tegen Corona’, zegt een bron rondom de miljardair. ‘De verwachting was dat er massaal bijwerkingen zouden zijn, en mensen bij bosjes om zouden vallen, maar dat is helaas niet gebeurd.’

Uit de laatste cijfers blijkt dat de verschillende vaccins die geproduceerd worden effectief werken tegen Covid19. Mensen worden niet meer ziek, komen niet meer in het ziekenhuis, en krijgen nauwelijks bijwerkingen. De verschillende vaccins gaan daarnaast ook nog verspreiding van de ziekte tegen. ‘En het erge is dat ze ook werken tegen de Britse variant die oprukt in Nederland’, zegt onze bron.

Het schijnt dat Gates erg teleurgesteld is nu zijn depopulatieplan de mist in gaat, en daarom lijkt hij van strategie te veranderen. Ons contact: ‘Gates denkt nu dat het beter is om Corona zijn werk te laten doen. Dat levert veel meer doden op dan die vaccins’. Toch is er wel een probleem. Er zijn inmiddels al zoveel vaccins geproduceerd, dat de meeste mensen toch gevaccineerd kunnen worden. ‘En dat heeft de nieuwe strategie om Corona het werk weer te laten doen, ook weinig zin. En dat allemaal omdat die prikken gewoon werken’.

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *