‘Een complot achter Corona? Nee, zo slim zijn Mark Rutte en Hugo de Jonge helemaal niet.’ Dat zegt wetenschapper Eduard Mos uit Scherpenzeel die er onderzoek naar deed. ‘Het idee dat Rutte en de Jonge een complot zouden kunnen verzinnen of uitvoeren, is absurd.’, vindt hij.

‘Rutte studeerde Geschiedenis, en Hugo de Jonge is een gesjeesde onderwijzer, nou dan weet je wel genoeg’, legt Mos uit. Volgens zijn onderzoek is het al een raadsel hoe de twee zo lang op zulke belangrijke posities kunnen zitten, laat staan dat ze dan ook nog eens dubbele agenda erop na zouden houden. ‘Onmogelijk voor mensen van dat niveau’, zegt de prestigieuze wetenschapper.

‘Die pandemie, is gewoon echt.’, zegt Mos, ‘En vaccins werken goed. Ook de vaccins tegen Corona. Er zijn meer dan 2 miljard vaccinaties gezet zonder noemenswaardige problemen. Als Rutte en De Jonge die coronavaccinaties hadden ontwikkeld, waren er echt problemen geweest met doden en gewonden. Het feit dat die er niet zijn, bewijst al dat die vaccins door echt slimme mensen zijn bedacht. Net zoals dat het zetten van die prikken ook niet door Rutte en de Jonge gebeurt. We willen namelijk dat het gebeurt door mensen die dat kunnen.’

In het onderzoek van Mos staat onder meer dat alleen zeer intelligente mensen een complot kunnen uitvoeren, en dan alleen op kleine schaal. ‘Want complotten op wereldschaal kunnen alleen met kunstmatige intelligentie. En dat hebben Rutte en de Jonge zeker niet.’, lacht Mos.

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *