Max Verstappen (Interceptor73, CC BY 2.0 <https://creativecommons.org/licenses/by/2.0>, via Wikimedia Commons)

Max Verstappen heeft zijn wereldtitel Formule 1 te danken aan de booster vaccinatie tegen Corona. Volgens deskundige Eduard Mos zorgt de booster ervoor dat je snellere reflexen hebt. ‘Het heet niet voor niets booster natuurlijk’, zegt Mos.

De eerste Nederlandse Wereldkampioen maakte indruk tijdens de laatste Grand Prix van het seizoen door in de laatste ronde zijn rivaal Lewis Hamilton met een flitsende actie in te halen. En dat kwam vooral door de booster. Deskundige Mos legt uit: ‘Verstappen is normaal gesproken natuurlijk de mindere van Hamilton, maar doordat hij de nieuw ontwikkelde booster wel heeft genomen, en Hamilton niet, kon Verstappen hem toch inhalen. Zonder booster was dat nooit gelukt.’

Eigenlijk is er daardoor sprake van het gebruik van doping, maar zo’n vaart loopt het niet volgens Mos: ‘Elke wielrenner kan je vertellen dat iets alleen doping is, als het op de dopinglijst staat. En een coronavaccinatie staat daar niet op. Dus dat is geen geldige reden om hem zijn titel te ontnemen.’

Verstappen maakt net als andere Formule 1 coureurs reclame voor de coronavaccins. En nu weten we dus ook waarom. Ze helpen niet alleen tegen corona, maar ook om prestaties te verbeteren.

Door: BVDD Sportredactie

Foto: Max Verstappen (Interceptor73, CC BY 2.0 https://creativecommons.org/licenses/by/2.0, via Wikimedia Commons)


Steun ons!

BVDD Nieuws is gratis te bezoeken en dat blijft ook zo. Maar als je een kleine waardering over hebt voor dit artikel, dan zou dat geweldig zijn! Want jij wilt toch ook bijdragen aan onze missie: BVDD? Jij wilt toch ook weten waar iedereen over praat bij de koffieautomaat? Want jij denkt net een stapje verder dan de rest.

Bedrag

Door redactie

4 gedachte over “Max Verstappen dankt winst aan booster vaccinatie tegen corona’”
  1. Zijn jullie gek geworden!
    Booster prik helpt om de formule 1 te winnen.?
    Dit is complete onzin. Net als omdat ik vanmorgen schone sokken heb aan gedaan, kan ik mijn werk met meer plezier doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *