Sinds Angela van der Water geen zwangerschapstest meer doet, is ze ook niet meer zwanger geweest. De moeder van vier kids is daar blij mee: ‘Ik heb vier keer een zwangerschapstest gedaan, en ik was vier keer zwanger, nou dat kan geen toeval zijn.’

Vier kinderen was wel genoeg, vond Van der Water, dus moest er iets gebeuren. ‘Ik ben toen eens goed onderzoek gaan doen op internet. Ik heb echt uren van alles gelezen over zwangerschap en zwangerschapstests op allerlei websites, en toen werd heel langzaam precies bevestigd wat ik al dacht’, zo verklaart ze.

Ze raadt dan ook iedereen aan om zelf onderzoek te doen, omdat er dan heel veel dingen duidelijk worden. ‘Het is gewoon zo logisch’ zegt ze, ‘Alleen verzwijgt iedereen dat. Maar 1 ding is zeker: sinds ik geen zwangerschapstests meer heb gedaan, ben ik ook niet zwanger geweest. Er zijn mensen die vinden daar dan wat van, maar die moeten zich gewoon beter informeren.’

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *