De rappers die elkaar uit de weg aan het ruimen zijn, doen dat niet omdat ze aan de drugs zijn, of elkaars handel willen afpakken, maar dat heeft een veel nobelere doel. De rappers proberen de maatschappij te beschermen tegen de kutmuziek die ze maken.

Dat het echt ontzettend slechte ‘muziek’  is die gemaakt wordt op de Amsterdamse en Rotterdamse straten is duidelijk. Het is dan ook niet voor niks dat ze voor hun optredens en vechtpartiijen uitwijken naar Scheveningen of Hoek van Holland, waar hun vocale bagger wordt overstemd door het lieflijke ruisen van de zee.

DrillRapper 21Doekoe uit Amsterdam bevestigt dat beeld: ‘Het is echt heel slecht wat mijn collega’s maken, je weet toch? Daarom moeten ze gewoon dood.’ Om daarbij te helpen heeft de gemeente Amsterdam al jaren terug een lijst gemaakt met daarop de 600 slechtste rappers. En hun bewegingen worden nauwlettend in de gaten gehouden. Op die manier moet de kwaliteit van de hedendaagse popmuziek gegarandeerd blijven.

Een woordvoerder zegt daarover: ‘Vroeger werd er nog kwaliteitsmuziek gemaakt door rappers. Denk aan het nummer ‘Moordenaar’ van de Osdorp Posse, of Godvoordomme, ook van de Osdorp Posse, of Hardcore leeft, van de Osdorp P0sse, of Katholieke trut, van de Osdorp Posse. Ja, daarna is het alleen maar minder geworden. Met de huidige moordpartijen als gevolg.’ 21Doekoe beaamt dat: de kwaliteit van de rap is net zo hard achteruit gegaan als de kwaliteit van het onderwijs.’

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *