‘Natuurlijk ga ik het nog doorgeven bij het Lareb, want deze bijwerking heb ik nog niet zien staan bij hun lijstjes’. Aan het woord is Eduard Mos uit Scherpenzeel die gevaccineerd werd met het Pfizer-vaccin. Mos kan zich niet voorstellen dat hij de enige is met deze specifieke bijwerking, waar hij veel last van heeft.

‘Ik ben heus geen antivaxxer’, zegt Mos, ‘Want ik heb al mijn prikken gehad, en heb me ook gelijk ingeschreven voor de Coronaprik. Dus dat je niet denkt dat ik een wappie ben.’ Daarmee veegt Mos de vloer aan met de gedachte dat het hem erom te doen zou zijn om het vaccin in diskrediet te brengen. ‘Nee, dat wil ik zeker niet’, zegt hij, ‘Vaccins zijn bewezen effectief, maar mijn bijwerking was gewoon echt heel vervelend.’

De inwoner van Scherpenzeel heeft namelijk twee dagen niet kunnen masturberen omdat hij zo’n pijn in zijn arm had. ‘Twee dagen niet hè’, zegt hij nog steeds verontwaardigd, ‘Dat is toch niet normaal?’ Of hij dan niet heel vaak masturbeert? ‘Vaak?’, zo kijkt Mos onze journaliste vragend aan, ‘Nee joh, helemaal niet vaak. Ja, de ene dag wat vaker dan de andere, maar echt niet overdreven veel ofzo.’

Gelukkig voor Mos zijn de klachten inmiddels over en kan hij weer met zijn favoriete arm aan de gang. ‘Want met mijn linkerhand was het net of iemand anders het deed’, verklaart hij. ‘En niemand kan het zo goed als ikzelf’, zegt Mos terwijl hij naar de website van Lareb surft om het bijwerkingenformulier in te vullen. ‘Want dit moet bekend worden’, zo verklaart hij nog, wellicht ten overvloede.

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *