De laatste ambachtelijke kinderlokker van Nederland, Jannes V., stopt ermee. Hij heeft een glorieuze kinderlokcarrière achter de rug waarbij hij maar liefst duizenden kinderen oneerbare voorstellen deed, en ook nog eens duizenden keren zijn geslachtsdeel liet zien aan nietsvermoedende peuters, kleuters en andere jonge kids.

Als je zo succesvol bent, is het natuurlijk gek dat je stopt. En daarom neemt Jannes V. uitgebreid de tijd om BVDD Nieuws te woord te staan. ‘Je kan wel zeggen dat ik inderdaad een van de toppers in dit oude ambacht ben’, zo vertelt hij met trots. ‘Je moet weten dat ik dit vak van mijn vader heb geleerd, en die had het weer van zijn vader. Je kunt dus wel stellen dat kinderlokken van vader op zoon is overgegaan. ‘

Het niet alleen het moment suprême dat belangrijk is in het kinderlokken, maar het is het hele gebeuren eromheen zegt Jannes V. ‘Het begint met het kopen van de snoepjes in de winkel. Lekker snoep zodat het die kinderen echt over de streep trekt.’ En dan de kledingkeuze: ‘Netjes, maar toch moet de gulp gemakkelijk open kunnen voor het maximale shockeffect. Nee, de mensen zien je als een stuk tuig, maar ze hebben geen idee wat er allemaal bij dit eeuwenoude vak komt kijken’, verzucht de beste kinderlokker die Nederland ooit heeft gehad.

Gezondheidcultus debet aan teloorgang

Maar is het nu allemaal anders geworden. Er zijn dusdanig veel ontwikkelingen dat het voor een goede kinderlokker niet meer te doen is. Jannes V.: ‘Neem die snoepjes. Dan heb je heerlijke uitgekozen, dan zegt zo’n kind ‘Oh nee, dat mag ik niet, daar zitten gluten in, of suiker, of pinda’s, of e-nummers, of andere rotzooi’. Jannes V wordt er woest van. ‘Heel die linkse gezondheidscultus heeft mijn vak om zeep gebracht’, zo schreeuwt hij.

Maar de gezondheidsdictatuur is niet de enige moderne ontwikkeling die het oh zo ondergewaardeerde kinderlokken de nekslag heeft toegebracht. Nee, ook het internet heeft daar een rol in gespeeld volgens V.: ‘Dan heb je eindelijk een kind gevonden dat een snoepje lust, dan trek ik mijn broek open, haal mijn leuning tevoorschijn en weet je wat zo’n 8-jarige bitch dan zegt? Nou? Weet je het? Weet je wat ze dan zegt?! Ze zegt: ‘haha, dat is net een piemel. Maar dan klein.’ Want dat zien ze op het internet hè. Als ze met hun moeder op de tablet meekijken. Van die enorme penissen. En daarom is er geen eer meer aan te behalen. Ik stop dus met pijn in het hart met kinderlokken. ‘

Door: Redactie BVDD


Steun ons!

BVDD Nieuws is gratis te bezoeken en dat blijft ook zo. Maar als je een kleine waardering over hebt voor dit artikel, dan zou dat geweldig zijn! Want jij wilt toch ook bijdragen aan onze missie: BVDD? Jij wilt toch ook weten waar iedereen over praat bij de koffieautomaat? Want jij denkt net een stapje verder dan de rest.

Bedrag

Door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *